zondag 8 juli 2012

Vlag in top

Vrijdagavond 6 juli zijn wij naar de wielertraining van HVHW geweest. Wij wilden daar naartoe om de kaartjes voor Samantha op te halen. Deze bewaren wij dan bij alle andere kaartjes. We besloten om aan het begin van de training aanwezig te zijn. Zo konden we gelijk met iedereen praten die daar behoefte aan hadden. Dit hadden wij in ieder geval wel. In deze gesprekken bleek wel dat wij er positief instaan en dat we verder willen/ moeten.  Hierdoor ontstond het idee bij HVHW om de vlag die al die tijd halfstok hing weer in top te hijsen. Dit vonden wij een heel goed plan. De training werd hiervoor even stil gelegd en alle aanwezigen kwamen naar de vlaggenmast en tevens de plek waar Samantha gevonden is. Manuela en ik hebben dan ook met liefde de vlag in top gehesen en dit straalt daarmee veel positiviteit uit. Na deze gebeurtenis heb ik alle aanwezigen toegesproken en bedankt voor alle steun en warmte die we hebben mogen ontvangen de afgelopen 2 weken.

2 opmerkingen:

  1. Wat n prachtig gebaar!!
    Symboliseert heel erg goed het gevoel van de afgelopen week. Nog steeds enorm onder de indruk en nog steeds heel veel respect voor jullie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Diep respect heb ik voor jullie na het lezen van de laatste blogs. Wat een positiviteit, super, ook al weten we dat het verdriet er is. Hou vol de weg is nog lang. Liefs fam van vliet, rehobothschool.
    Sandra Ed Connor en Morris

    BeantwoordenVerwijderen