zondag 8 juli 2012

Dankbetuiging


Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor alle steun en warmte die wij hebben mogen ontvangen in de moeilijkste tijd van ons leven. Dit heeft ons veel kracht geven en we hebben die kracht nu nog.
Samantha heeft een bijzonder mooie uitvaart gekregen. Wij hoopte op een zonnetje, en die was er. Dit had zij verdiend. En dan de speeches, bloemenhaag en het oplaten van de ballonnen van de sportvereniging HVHW en de School van Samantha (De Rehoboth). De bloemen, beertjes, wens kaartjes en niet te vergeten de in het leven geroepen SAMANTHA ENDE BOKAAL maakte de uitvaart tot een waardig afscheid van Samantha. Wij vonden het een prachtig afscheid. Net zo mooi als de persoonlijkheid van Samantha.  Mooier hadden wij het niet kunnen wensen. Wij hopen dan ook dat iedereen op zijn of haar eigen manier  afscheid heeft kunnen nemen van Samantha. Er waren ongeveer 500 personen aanwezig. Dit leiden tot een lange wachtrij in de hete zon voor het condoleren. 
Wij zullen haar enorm missen. Al lijkt het voor ons gevoel nu nog of zij op kamp is. Je weet dat ze niet meer terug komt maar het dringt nog niet op alle momenten door.

Schat, we houden onwijs veel van je.
Silvio
Manuela
Giovanni

1 opmerking:

 1. Nog steeds zijn wij hier diep onder de indruk van het afscheid van Samantha .
  Het was een mooie en zeer emotionele dienst .
  Het terug zien van het filmpje dat de ballonnen de lucht in gaan kippenvel !
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe met dit enorme verlies.
  Leven met jullie mee ....

  Karina en Demi

  BeantwoordenVerwijderen